1st Open Meeting Agenda

Start Time Speaker Subject Duration
12.00 pm Cllr Lynskey Introduction 5 mins
12.05 pm Jacqui Forster, Supporters Direct The Supporters’ Trust Movement 20 mins
12.25 pm Paul Hajduk, Rushden & Diamonds Supporters Trust Chair The Rushden & Diamonds Supporters Trust Story 20 mins
12.45 pm Simon Cope / Ben Courtney / Andy Crossland How Can A Supporters’ Trust Help Scarborough FC? 20 mins
1.05 pm Cllr Lynskey Question & Answer Session 30 mins
1.35 pm Cllr Lynskey Trust Formation Vote 5 mins
1.40 pm Simon Cope / Ben Courtney / Andy Crossland What Happens Next? 10 mins
« Back to news

Latest Tweets

4-0. Thornton misses his header, the striker rounds Whitley and slots into the empty net #safclive

Chance! Day plays Cartman in but his shot is saved by the face of the FC keeper #safclive

Latest Articles